Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortele de migdale prăjite cu ciocolată. Această rețetă servește 10. O porție conține 443 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, căpșuni, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mousse De Migdale Prăjite Cu Ciocolată Torte, Tort De Ciocolată Cu Migdale, și Tort De Ciocolată-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu suportul pozitionat in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți tigaia sub formă de arc și căptușiți fundul și părțile laterale cu pergament (tigaia de ungere va ajuta la lipirea pergamentului).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Aranjați migdalele într-o tigaie superficială și prăjiți-le în cuptor până la o culoare aurie profundă, aproximativ 15 minute. Se răcește complet. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
4
În timp ce nucile se răcesc, puneți ciocolata într-un castron rezistent la căldură și topiți peste o oală cu apă clocotită, amestecând ocazional. Ciocolată rece pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Grăsime De Porc înapoi
5
Așezați migdalele răcite cu făină de tort matzoh, amidon de cartofi și sare într-un robot de bucătărie și pulsați până la măcinat fin. (Aveți grijă să nu măcinați până la o pastă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din Cartofi
Migdale
Matzo
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Bateți gălbenușurile, laptele de cocos și vanilia în ciocolată până se omogenizează, apoi amestecați jumătate din amestecul de migdale până se combină (amestecul va fi ușor granulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Ciocolata
Vanilie
Migdale
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Bateți albușurile cu un vârf de sare în vasul unui mixer electric la viteză medie până când țin doar vârfuri moi. Creșteți viteza la mediu ridicat și adăugați zahăr într-un flux constant lent, bătând, până când albii dețin vârfuri lucioase rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
8
Îndoiți o treime din albi în amestec de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
9
Presărați amestecul de migdale rămas deasupra și pliați ușor, dar bine, până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
10
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când tortul este ferm la atingere și începe să se îndepărteze de părți (centrul va părea umed, dar se va seta odată răcit), 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
11
Transferați într-un raft și răciți 30 de minute, apoi îndepărtați părțile laterale ale formei arcului și pergamentului și răciți complet. Inversați tortul pe raft și îndepărtați fundul și pergamentul, apoi reintroduceți tortul pe o farfurie de servire.
1
Se macină zahărul și amidonul de cartofi împreună în râșnița de cafea/condimente până se pudrează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din Cartofi
Cafea
Zahăr
2
Chiar înainte de servire, presărați cu migdale tăiate (dacă doriți) și praf cu zahăr pudră. Bucurați-vă cu fructe de padure alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Migdale Feliate
Fructe De Padure
1
* Torte poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată ușor acoperită cu folie la temperatura camerei. Praf cu zahăr înainte de servire.•Dacă nu puteți găsi masa de tort matzoh, măcinați fin masa obișnuită de matzoh într-o râșniță de cafea/condimente, apoi măsurați.