Tort De Migdale Portocalii

Tort De Migdale Portocalii
Tortul cu migdale portocalii este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap desert. Această rețetă servește 4. O porție conține 141 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Un amestec de coajă de portocală, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort De Migdale-Portocale, Tort de portocale cu migdale, și Tort De Portocale Și Migdale.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Înveliți un 6-in. tigaie rotundă de copt cu spray de gătit și presărați fundul și părțile laterale cu 1/2 linguriță de zahăr. Tapetați tigaia cu hârtie cerată și Acoperiți hârtia; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou timp de 2 minute. Bateți treptat în 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați coaja de portocală, cuișoarele și sarea; bate cu 1 minut mai mult. Se amestecă migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Cu bătăile curate, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide. Se amestecă o treime din amestecul de albus de ou în amestecul de migdale. Îndoiți treptat albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
5
Se întinde uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se coace la 375 CP timp de 15-20 minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a fi scos pe o grătar. Îndepărtați ușor hârtia cerată. Se răcește complet. Praf cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista