Tort De Migdale Portocalii
Tortul cu migdale portocalii este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap desert. Această rețetă servește 4. O porție conține 141 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Un amestec de coajă de portocală, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort De Migdale-Portocale, Tort de portocale cu migdale, și Tort De Portocale Și Migdale.
Instrucțiuni
Așezați albușurile într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Înveliți un 6-in. tigaie rotundă de copt cu spray de gătit și presărați fundul și părțile laterale cu 1/2 linguriță de zahăr. Tapetați tigaia cu hârtie cerată și Acoperiți hârtia; pune deoparte.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou timp de 2 minute. Bateți treptat în 2 linguri de zahăr.
Adăugați coaja de portocală, cuișoarele și sarea; bate cu 1 minut mai mult. Se amestecă migdalele.
Cu bătăile curate, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide. Se amestecă o treime din amestecul de albus de ou în amestecul de migdale. Îndoiți treptat albușurile rămase.
Se întinde uniform în tigaia pregătită.
Se coace la 375 CP timp de 15-20 minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a fi scos pe o grătar. Îndepărtați ușor hârtia cerată. Se răcește complet. Praf cu zahăr de cofetărie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.