Tort de migdale-lămâie cu căpșuni proaspete
Torta de migdale-lămâie cu căpșuni proaspete ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 380 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, migdale, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Căpșuni proaspete și afine cu cremă de migdale, Tort Bundt de migdale cu căpșuni proaspete, și Tort De Migdale-Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ungeți tigaia cu formă de arc cu diametrul de 10 inci cu ulei. Linia de jos cu hârtie pergament rotund.
Așezați 2 linguri de masă matzo în tigaie și agitați pentru a acoperi; atingeți excesul.
Combinați restul de 2 linguri de masă matzo, făină de migdale și 1/3 cană de zahăr într-un castron mediu; bateți pentru a amesteca.
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mare; Așezați albușurile într-un alt castron mare.
Adăugați 1/3 cană de zahăr în gălbenușuri. Folosind mixerul electric, bateți amestecul de gălbenușuri până când este gros și pufos. Bateți în 6 linguri de ulei de măsline, apoi suc de lămâie, suc de portocale și coajă de lămâie.
Se amestecă ingredientele uscate.
Adăugați 1/2 linguriță de sare în alb; folosind bătăi curate și uscate, bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr și bateți până se întărește, dar nu se usucă. Îndoiți albii în amestec de gălbenușuri în 3 adaosuri.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți tortul până se rumenesc și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute.
Așezați tigaia pe raft; răciți tortul complet în tigaie. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți tigaia cu folie și lăsați să stea la temperatura camerei.
Combinați 2 căni de căpșuni feliate și 1 lingură de zahăr în procesor; se amestecă până se omogenizează. Îndulciți sosul cu mai mult zahăr, dacădorit; transferați într-un castron mic. faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Tăiați în jurul tortului; eliberați laturile tigaiei.
Se servește cu sos și căpșuni feliate rămase.
* Uneori etichetate "migdale măcinate"; disponibil la magazinele de alimente de specialitate și la magazinele de alimente naturale.
Dacă nu găsiți făină de migdale pe piață, Faceți-vă propria măcinând migdale în procesor într-o pulbere fină.