Tort de migdale-lămâie este un fără lactate desert. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 239 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, gălbenuș de ou, migdale măcinate grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de migdale-lămâie cu căpșuni proaspete, Inghetata mascarpone cu tort de migdale cu unt brun Crunch de migdale, și Almond Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie de tort cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de masă de tort matzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
3
Lingurați ușor 1 cană de masă de tort matzo într-o ceașcă de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați 1 cană de masă de tort matzo, migdale, 1 1/2 lingurițe de coajă de lămâie și sare într-un castron mare; se amestecă cu o furculiță până se omogenizează. Se amestecă 3 gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Gălbenuș De Ou
Migdale
Matzo
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Amestecați ușor o pătrime din amestecul de albuș de ou în amestecul matzo; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Matzo
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 325 timp de 1 oră sau până devin aurii. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 5 minute. Pierce partea de sus a torte cu un băț de lemn în mai multe locuri.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Frigarui
Tigaie
8
Pentru a pregăti glazura, combinați 1 1/2 lingurițe de coajă de lămâie, suc, 1/2 cană zahăr și 1 gălbenuș de ou într-o cratiță mică; se amestecă bine cu un bici. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Gălbenuș De Ou
Dressing Japonez De Susan Preparat
Suc
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
9
Se toarnă glazura peste tort în tigaie; lasa sa stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Scoateți din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
11
Garnisiți cu felii de lămâie și căpșuni, dacă doriți.