Tort De Migdale Cu Ciocolată-Portocală Fără Făină

Tort De Migdale Cu Ciocolată-Portocală Fără Făină
Flourless ciocolata-portocaliu tort de migdale ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 471 calorii, 10g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.76 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ouă, sare, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Migdale Cu Ciocolată Fără Făină, Tort De Migdale Cu Ciocolată Fără Făină, și Tort De Migdale Cu Ciocolată Fără Făină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Periați fundul tăvii cu formă de arc cu diametrul de 10 inci cu generozitate cu margarină. Amestecați migdalele și 1/4 cană de zahăr în procesor până când migdalele sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
3
Adăugați ciocolată; amestecați până când ciocolata este măcinată fin, răzuind ocazional părțile laterale și fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți cacao, sucul de portocale și coaja de portocală într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Combinați gălbenușurile de ou și 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr într-un castron mare. Răzuiți semințele din fasole de vanilie. Folosind mixerul electric, bateți până când amestecul de gălbenuș este foarte gros, aproximativ 4 minute. Bateți în amestec de cacao. Îndoiți amestecul de migdale măcinate. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile și sarea într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 2 linguri de zahăr, bătând până când albii sunt rigizi, dar nu uscați. Îndoiți albii în aluat de ciocolată în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MigdaleMigdale
Pudră De CacaoPudră De Cacao
SemințeSemințe
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Transferați în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute. Tort rece complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu folie; a se păstra la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Tăiați în jurul tortului în tigaie; eliberați părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Tăiați tortul în pene.
10
Transferați pe plăci.
11
Așezați lingura de sorbet alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista