Tort De Migdale Cu Ciocolată
Ciocolata Tort de migdale ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 350 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, făină de tort, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de mâncare și vin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Tort de migdale de ciocolată neagră cu cremă de brânză de migdale de ciocolată Fr, Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – alias: tort de bucurie cu migdale! # BundtaMonth, și Reine de Saba (tort de ciocolată și migdale) cu glazură de ciocolată-unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Unt și făină o tigaie superficială de 8 inci.
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric, bateți pasta de migdale cu zahărul până se omogenizează. Bateți untul și apoi oul. Cerneti pudra de cacao cu faina de tort.
Adăugați ingredientele uscate în aluat alternativ cu laptele.
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se mulează pe un suport pentru a se răci complet.