Tort De Migdale Citrice
Citrus Almond Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 344 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, praf de copt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Citrice, Tort De Citrice, și Patru Citrice Pound Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți și făină tigaie mică (a mea avea aproximativ 8 inci, dar una puțin mai mare ar fi în regulă).Puneți sucul de lămâie, sucul de portocale și 1/2 cană plus 1 lingură de zahăr într-o cratiță mică la foc mic; gatiti pana se dizolva zaharul si scoateti-l de pe foc.Puneți pasta de migdale și restul de 1 cană de zahăr în robotul de bucătărie și procesați până se combină bine; adăugați unt și continuați procesarea până la lumină. Cu mașina în funcțiune, adăugați ouă pe rând împreună cu coaja și vanilia și continuați să procesați până la omogenizare.
Amestecați făina de tort, praful de copt și sarea împreună într — un castron, apoi adăugați făina, praful de copt și sarea în robotul de bucătărie și pulsați de câteva ori-doar până când ingredientele uscate sunt integrate (aveți grijă să nu supraprocesați, sau tortul va deveni dur).
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace aproximativ 47 de minute. W
Scoateți tortul din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Se toarnă înmuierea cu citrice (a mea răcită într-un fel de sirop) peste tort și se lasă să stea aproximativ 30 de minute, sau până când tot lichidul este absorbit și tortul se eliberează ușor din tigaie.