Tort de migdale-caise
Această rețetă servește 16 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 232 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pastă de migdale, migdale, cremă de unt infailibilă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort De Migdale Cu Caise, Tort de migdale și caise, și Tort De Migdale Cu Caise.
Instrucțiuni
Întindeți stratul inferior al tortului cu aproximativ 1/4 cană de gem de caise. Formați pasta de migdale într-un disc plat și așezați-o pe o foaie de folie de plastic; acoperiți cu o a doua foaie de plastic și rulați într-o rundă de 9 inci. Îndepărtați stratul superior de plastic și inversați pasta de migdale pe stratul inferior al tortului; îndepărtați folia de plastic rămasă și tăiați orice margini neuniforme.
Răspândiți partea inferioară a stratului superior de tort cu aproximativ 1/4 cană de gem de caise; așezați stratul, partea de gem în jos, pe pasta de migdale. Încălziți 3/4 cană de gem de caise într-un cuptor cu microunde sau la foc mic pe aragaz, apoi turnați printr-o strecurătoare de sârmă fină; ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană. Bateți în cremă de unt; folosiți cremă de unt de caise pentru a îngheța tortul.
Garnisiți partea superioară sau laterală cu migdale feliate.