Tort De Migdale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu migdale. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pastă de migdale, zahăr de cofetari, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – AKA: tort de bucurie de migdale! # BundtaMonth, Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc), și Tort de migdale de ciocolată neagră cu brânză cremă de migdale de ciocolată Fr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți o tigaie rotundă de 8 inci cu spray de legume. O alternativă este untul și făina tigaia pentru tort.
Într-un castron mediu, amestecați făina de porumb, făina de tort și praful de copt și dați deoparte.
Folosind un mixer de suport cu un atașament de paletă, bateți untul și pasta de migdale la viteză mare până la neted, aproximativ 5 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați încet zahărul cofetarilor.
Se amestecă până se combină bine și ușor și pufos. Ridicați viteza la mare și adăugați extractul de vanilie, ouăle întregi și gălbenușurile de ou, 1 la un moment dat.
Se amestecă până se combină bine. Reduceți viteza la mediu și adăugați smântâna și ingredientele uscate și amestecați până când sunt încorporate.
Turnați aluatul în tigaia pregătită pentru tort și neteziți suprafața cu o spatulă.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 35 de minute sau până când tortul este auriu și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Transferați tigaia într-un suport de sârmă și lăsați să se răcească.
Scoateți din tigaie și praf cu zahărul cofetarilor.