Tort De Miere De Vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu miere de vanilie. Această rețetă servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 650 calorii. Un amestec de extract de vanillan, miere, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere-Vanilie Smântână Pound Tort, Tort de miere de vanilie cu frisca portocalie, și Tort De Vanilie Și Smântână Cu Glazură De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți partea de jos a unui 8 1/2 x 4 1/2 x 2 1/2-inch pâine tigaie. Aliniați fundul cu hârtie pergament, apoi ungeți și făinați tigaia.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu dispozitivul de fixare a paletei, crema untul și zahărul la viteză medie timp de 3 până la 4 minute, până la lumină. Între timp, puneți ouăle, mierea, vanilia și coaja de lămâie într-o ceașcă de măsurare din sticlă, dar nu combinați. Cu mixerul la viteză medie-mică, adăugați amestecul de ouă, câte un ou pe rând, răzuind vasul și permițând fiecărui ou să se încorporeze înainte de a adăuga următorul ou.
Cerneti impreuna faina, sarea si praful de copt. Cu mixerul la viteză mică, adăugați-l încet în aluat până când este doar combinat. Finalizați amestecarea aluatului cu o spatulă de cauciuc și turnați-l în tigaia pregătită. Neteziți partea de sus.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește timp de 15 minute, se întoarce pe un suport de copt și se răcește complet.