Tort de miere cu crunch de migdale cu miere
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Tortul cu miere cu crunch de migdale cu miere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. Un amestec de făină, ouă, migdale măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 49 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 35%. Tort Crunch Cu Migdale De Miere, Tort crocant cu alune cu Kumquats cu miere, și Tort De Înghețată Crunch Cu Migdale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ungeți o formă de pâine de 900g/2lb și tapetați cu o fâșie de pergament de copt care depășește fiecare capăt, acest lucru vă va ajuta să ridicați tortul când este gătit.
Puneți untul, mierea, zahărul tos, migdalele măcinate, făina, praful de copt, bicarbonatul și iaurtul într-un bol mare de amestecare.
Puneți albușurile într-un alt castron mic.
Puneți gălbenușul și oul întreg rămas cu toate celelalte ingrediente.
Bateți albușurile până se înțepenesc, apoi puneți bătătorul electric în celălalt bol cu ingrediente și bateți până se omogenizează. Se amestecă o treime din albi, apoi se pliază ușor în restul cu o lingură de lemn. Se amestecă amestecul în forma pregătită, se împrăștie peste migdalele fulgi și se coace timp de 55 de minute pe raftul mijlociu-inferior al cuptorului până devine auriu și o frigăruie introdusă în mijloc iese curată.
Scoateți tortul din cuptor. Stropiți rapid cu 2 lingurițe de miere și împrăștiați cu un vârf mic de sare fină. Puneți din nou la cuptor pentru încă 5 minute.
Scoateți din cuptor, stropiți cu încă 2 linguri de miere, apoi răciți-l în cositor pe un suport de sârmă. Eliberați migdalele lipite din jurul marginii cu un cuțit; apoi, folosind consolele de pergament, ridicați cu grijă tortul din tablă. Mănâncă în felii, stropite cu puțină miere în plus, dacă vrei.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tort cu miere în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "