Tort de mere și ulei de măsline cu glazură de arțar

Tort de mere și ulei de măsline cu glazură de arțar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 926 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $2.64 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ouă în aer liber, albușuri de ou în aer liber, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fără rulouri de scorțișoară de drojdie-mere cu glazură de arțar, Tort de măduvă și pecan cu glazură de arțar, și Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 8 inci / 20 cm și tapetați fundul și părțile laterale cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
2
Așezați stafidele și apa într-o cratiță medie și fierbeți la foc mic până când toată apa a fost absorbită. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Preîncălziți cuptorul la 325 cm.F / 170 cm. C. Cerneti impreuna faina, scortisoara, sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiu si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Puneți uleiul și zahărul superfin în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete (sau folosiți un tel dacă nu aveți un mixer). Tăiați boabele de vanilie pe lungime în jumătate și, folosind un cuțit ascuțit, răzuiți semințele în castron. Bateți uleiul, zahărul și vanilia împreună, apoi adăugați treptat ouăle. Amestecul trebuie să fie neted și gros în această etapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
VanilieVanilie
SemințeSemințe
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
CuțitCuțit
BatetiBateti
BolBol
5
Se amestecă merele tăiate cubulețe, stafidele și coaja de lămâie, apoi se pliază ușor ingredientele uscate cernute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
StafideStafide
MărMăr
6
Bateți albușurile într-un castron curat, fie cu mâna, fie cu un mixer, până când au o consistență moale de bezea. Împingeți-le în aluat în 2 adaosuri, încercând să mențineți cât mai mult aer posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
7
Se toarnă aluatul în tigaia căptușită, se nivelează cu o spatulă de glazură și se introduce în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Coaceți timp de 1 1/2 ore, până când o frigăruie introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în plan.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Odată ce tortul este complet rece, îl puteți asambla.
11
Scoateți din tigaie și folosiți un cuțit mare zimțat pentru a-l tăia pe jumătate orizontal. Ar trebui să ajungeți cu 2 discuri similare. Dacă tortul este foarte bombat, poate fi necesar să vă radeți puțin din jumătatea superioară pentru a-l nivela.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
TigaieTigaie
12
Pentru a face glazura, bateți împreună untul, zahărul muscovado și siropul de arțar până când sunt ușoare și aerisite. Puteți face acest lucru manual, sau de preferință, într-un mixer, prevăzut cu accesoriul cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muscovado SugarMuscovado Sugar
Sirop De ArțarSirop De Arțar
UntUnt
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Adăugați crema de brânză și bateți până când glazura este complet netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazurăGlazură
14
Folosind spatula de glazură, întindeți un strat de glazură de 3/8 inch / 1 cm grosime peste jumătatea inferioară a tortului. Așezați cu grijă jumătatea superioară pe ea. Puneți restul de glazură deasupra și folosiți spatula de glazură pentru a crea un model asemănător valurilor sau orice alt model. Pudrați-l cu zahărul cofetarilor, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista