Tort de mere: Torta di Mele
Tort de mere: Torta di Mele necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 400 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați unt și pesmet, lapte, drojdie instantanee și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați pentru tort de mere (Torta di Mele), Torta Di Iaurt Con Mele E Rosmarino - Rozmarin Și Iaurt De Mere, și Torta de mere și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Cojiți și miez merele și tăiați-le în felii subțiri. Puneți merele feliate deoparte. Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați făina, zahărul, 2 gălbenușuri de ou, laptele și drojdia și amestecați ușor până se formează un aluat.
Într-un castron separat sau în vasul unui mixer electric prevăzut cu un atașament de măturică, bateți albușurile până când formează vârfuri lucioase ferme. Îndoiți ușor albusurile în aluat, lăsând câteva dungi albe pentru a nu amesteca prea mult aluatul.
Ungeți ușor o tigaie de copt de 8 inci, apoi praf cu firimituri de pâine, scuturând orice firimituri în exces.
Așezați feliile de mere într-o manieră decorativă în partea de jos a tigaiei și turnați ușor aluatul de tort în jurul feliilor de mere.
Coaceți până când partea de sus a tortului este maro auriu și o frigăruie introdusă în mijloc iese curată, aproximativ 1 oră.