Tort De Mere German I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați tortul German de mere. Pentru 29 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 15. O porție conține 204 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 1779 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Un amestec de mere, extract de vanillan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Tort De Mere German, Tort De Mere German, și Tort De Mere German.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină o tigaie 9x13 inch tort.
Într-un bol de amestecare; bateți uleiul și ouăle cu un mixer electric până la crem.
Adăugați zahărul și vanilia și bateți bine.
Combinați sarea de făină, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara măcinată împreună într-un bol. Adăugați încet acest amestec în amestecul de ouă și amestecați până se combină. Aluatul va fi foarte gros. Îndoiți merele cu mâna folosind o lingură de lemn.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute sau până când se fac testele de tort.
Lăsați tortul să se răcească pe un suport de sârmă. Odată ce tort este rece servi cu un praf de zahăr cofetari sau cu o crema de branza glazura.