Tort De Mere German I

Tort De Mere German I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați tortul German de mere. Pentru 29 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 15. O porție conține 204 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 1779 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Un amestec de mere, extract de vanillan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Tort De Mere German, Tort De Mere German, și Tort De Mere German.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină o tigaie 9x13 inch tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un bol de amestecare; bateți uleiul și ouăle cu un mixer electric până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Adăugați zahărul și vanilia și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Combinați sarea de făină, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara măcinată împreună într-un bol. Adăugați încet acest amestec în amestecul de ouă și amestecați până se combină. Aluatul va fi foarte gros. Îndoiți merele cu mâna folosind o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute sau până când se fac testele de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați tortul să se răcească pe un suport de sârmă. Odată ce tort este rece servi cu un praf de zahăr cofetari sau cu o crema de branza glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista