Tort De Mere Fără Gluten
Tortul cu mere fără Gluten este un fără lactate desert. O porție conține 191 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 136 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de scorțișoară măcinată, ouă, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Mere (Fără Cereale, Paleo, Fără Gluten, Goluri), Tort De Mere Nubby Fără Gluten, și Tort Evreiesc Cu Mere Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul tăvii pătrate de 9 inci cu spray de scurtare sau gătit.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, bătând toate ingredientele, cu excepția merelor, într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie 2 minute. Se amestecă merele.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.