Tort De Mere Crud
Tortul de mere crud necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 426 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Boluri De Putere Brute, Brownies Din Semințe De Cânepă Crude, și Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F(175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Tăiați merele mărunt și puneți-le într-un castron mare. Într-un castron separat, bateți ouăle și uleiul împreună și turnați peste mere.
Lăsați să stea în timp ce amestecați ingredientele uscate.
într-un castron mediu, amestecați zahărul, făina, 1 linguriță sare, scorțișoară, nucșoară și bicarbonat de sodiu. Îndoiți în mere, ouă și ulei și amestecați bine. Aluatul va fi gros.
Se toarnă în tigaia pregătită de 9x13 inch și se coace la 350 grade F ( 175 grade C) timp de 45 de minute. Odată îngheț rece cu glazură de brânză cremă.
Pentru a face glazura cu cremă de brânză: într-un castron mediu, combinați crema de brânză, laptele, vanilia și un vârf de sare. Adăugați treptat zahăr, bătând până când glazura este netedă.
Adăugați lapte suplimentar, 1 lingură la un moment dat, până când glazura este consistența dorită.