Această rețetă servește 12 și costă 1,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 663 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, zahăr, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel, și Tort De Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°; unt și făină 2 (9 inci) Tigăi rotunde de copt.Pentru tort, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și nucșoara într-un castron mediu și puneți deoparte. Într-un castron mare, amestecați zahărul și ouăle până când sunt ușoare și pufoase, apoi amestecați uleiul, laptele și vanilia. Amestecați treptat ingredientele uscate în umed, apoi pliați mărul mărunțit, având grijă să nu amestecați prea mult.Împărțiți aluatul între cele 2 tigăi pregătite și coaceți până devine auriu deasupra și o scobitoare introdusă în interior iese curată sau cu doar câteva firimituri, aproximativ 20 până la 25 de minute. Se răcește complet înainte de asamblare.Pentru sosul de caramel de casă, combinați smântâna și vanilia într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Piersici Feliate
Hârtie De Orez
Bomboane De Napolitană Necco
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Scurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gumă De Mestecat Mentă
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Adăugați zahărul și apa într-o oală cu fund gros de dimensiuni medii; porniți focul pe mediu-înalt și gătiți până când zahărul este caramelizat și de culoare chihlimbar (vezi această postare pentru mai multe explicații); puteți da vasului un vârtej pentru a ajuta apa și zahărul să se dizolve, dar nu amestecați până când aproximativ din zahăr nu este topit. Din acel moment, amestecați ușor constant cu o lingură de lemn.Odată ce zahărul devine de culoare chihlimbar, adăugați cu grijă untul și sarea și amestecați pentru a combina. Odată ce untul s-a topit, opriți focul și turnați cu grijă amestecul de smântână, amestecând până se omogenizează. Se răcește complet înainte de utilizare sau depozitare.Pentru glazură, utilizați un bătător electric portabil pentru a crema împreună untul, scurtarea, vanilia și scorțișoara într-un castron mare. Alternați între bătaia în zahărul pudră și laptele până când se adaugă tot zahărul pudră și glazura este netedă și cremoasă.Măsurați 3 linguri din cana de sos de caramel de care veți avea nevoie pentru această rețetă; transferați-l într-un castron mic și rezervați-l pentru a stropi deasupra tortului odată ce frosted.To asamblați tortul, întoarceți 1 tort rotund pe un suport pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Piersici Feliate
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Hârtie De Orez
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană Necco
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Răspândiți pe sosul de caramel rămas din ceașcă de care veți avea nevoie pentru acest tort (altele decât cele 3 linguri rezervate), lăsând o margine de aproximativ inch în jur.Dați la frigider 1 oră sau până când este complet răcit, apoi așezați cu grijă cealaltă rundă de tort deasupra. Înghețați partea superioară și părțile laterale cu glazură de vanilie-scorțișoară și stropiți decorativ cele 3 linguri rezervate de sos de caramel deasupra.Răciți tortul cu 1 oră înainte de tăiere și servire; înfășurați orice tort rămas în folie de plastic și păstrați-l la frigider.