Această rețetă servește 12 și costă 1,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 663 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, zahăr, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel, și Tort De Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°; unt și făină 2 (9 inci) Tigăi rotunde de copt.Pentru tort, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și nucșoara într-un castron mediu și puneți deoparte. Într-un castron mare, amestecați zahărul și ouăle până când sunt ușoare și pufoase, apoi amestecați uleiul, laptele și vanilia. Amestecați treptat ingredientele uscate în umed, apoi pliați mărul mărunțit, având grijă să nu amestecați prea mult.Împărțiți aluatul între cele 2 tigăi pregătite și coaceți până devine auriu deasupra și o scobitoare introdusă în interior iese curată sau cu doar câteva firimituri, aproximativ 20 până la 25 de minute. Se răcește complet înainte de asamblare.Pentru sosul de caramel de casă, combinați smântâna și vanilia într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Piersici Feliate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Dulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Căpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Gumă De Mestecat Mentă
Salată De Rucola, Pentru Servire
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați zahărul și apa într-o oală cu fund gros de dimensiuni medii; porniți focul pe mediu-înalt și gătiți până când zahărul este caramelizat și de culoare chihlimbar (vezi această postare pentru mai multe explicații); puteți da vasului un vârtej pentru a ajuta apa și zahărul să se dizolve, dar nu amestecați până când aproximativ din zahăr nu este topit. Din acel moment, amestecați ușor constant cu o lingură de lemn.Odată ce zahărul devine de culoare chihlimbar, adăugați cu grijă untul și sarea și amestecați pentru a combina. Odată ce untul s-a topit, opriți focul și turnați cu grijă amestecul de smântână, amestecând până se omogenizează. Se răcește complet înainte de utilizare sau depozitare.Pentru glazură, utilizați un bătător electric portabil pentru a crema împreună untul, scurtarea, vanilia și scorțișoara într-un castron mare. Alternați între bătaia în zahărul pudră și laptele până când se adaugă tot zahărul pudră și glazura este netedă și cremoasă.Măsurați 3 linguri din cana de sos de caramel de care veți avea nevoie pentru această rețetă; transferați-l într-un castron mic și rezervați-l pentru a stropi deasupra tortului odată ce frosted.To asamblați tortul, întoarceți 1 tort rotund pe un suport pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Piersici Feliate
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Răspândiți pe sosul de caramel rămas din ceașcă de care veți avea nevoie pentru acest tort (altele decât cele 3 linguri rezervate), lăsând o margine de aproximativ inch în jur.Dați la frigider 1 oră sau până când este complet răcit, apoi așezați cu grijă cealaltă rundă de tort deasupra. Înghețați partea superioară și părțile laterale cu glazură de vanilie-scorțișoară și stropiți decorativ cele 3 linguri rezervate de sos de caramel deasupra.Răciți tortul cu 1 oră înainte de tăiere și servire; înfășurați orice tort rămas în folie de plastic și păstrați-l la frigider.