Tort De Mere Caramel

Tort De Mere Caramel
Caramel Tort de mere ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 810 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână, smântână grea, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de Caramel de cidru de mere, Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel, și Tort De Mere Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie rotundă de 9 pe 3 inci. Faceți caramelul: gătiți zahărul și siropul de porumb într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când zahărul este dizolvat și amestecul este chihlimbar închis, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Reduceți căldura la mediu. Adăugați cu grijă smântâna și 4 linguri de unt (se va stropi) și gătiți, amestecând, până se combină, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
3
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă 1 1/2 căni de caramel într-o cană de măsurare din sticlă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
5
Se toarnă caramelul rămas în tigaia pregătită și se lasă deoparte până se pune, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Tăiați 3 mere în sferturi și tăiați miezurile cu un cuțit de decojit. Aranjați bucățile cu pielea în jos în tigaie (suprapunându-le ușor) pentru a forma un inel la aproximativ 1/2 inch de margine. Salvați orice piese care nu se potrivesc pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Înjumătățiți restul întregului măr în cruce. Scoateți semințele cu un baller de pepene galben sau o lingură de măsurare, lăsând tulpina pe jumătatea superioară. Tăiați fundul și oricare dintre merele mărunțite rămase în bucăți; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Pepene GalbenPepene Galben
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingurita Piper Negru Grosier,1 Lingurita Piper Negru Grosier,
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
8
Aranjați partea superioară a mărului, cu tulpina în jos, în centrul tigaiei. Dacă merele tăiate se schimbă, împingeți-le înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara într-un bol mediu. Într-un castron mic, amestecați smântâna, sucul de portocale și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Folosind un mixer de suport cu atașamentul cu palete, bateți untul și zahărul la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
3
Crăpați ouăle într-un castron mic. Glisați-le în vasul mixerului, pe rând, și bateți până când amestecul este palid și cremos, încă aproximativ 5 minute. Răsturnați vasul și bătătorul cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Cu mixerul la viteză mică, adăugați jumătate din amestecul de smântână, apoi jumătate din amestecul de făină. Repet. Opriți mixerul și răzuiți vasul cu o spatulă de cauciuc; terminați combinarea aluatului cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți aluatul peste merele din tigaie. Sus cu mărul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți pe suportul cuptorului din mijloc până când tortul se rumeneste deasupra și izvorăște înapoi când este apăsat, 1 oră până la 1 oră 20 de minute (nu vă faceți griji dacă blatul este întunecat). Se răcește în tigaie pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Aduceți 1 inch de apă la foc mic într-o tigaie suficient de largă pentru a ține tigaia pentru tort. Rulați cu grijă un cuțit ascuțit în jurul interiorului tigaiei de mai multe ori, apoi odihniți tigaia în apă pentru a înmuia caramelul, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Scoateți tigaia din apă și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Inversați o farfurie deasupra tortului, apoi răsturnați tortul și farfuria. Folosind suporturi pentru oală sau un prosop, scoateți tigaia. Înmuiați caramelul rezervat 1 1/2 căni în cuptorul cu microunde, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Stropiți tortul cu o parte din caramel. Feliați și serviți cu restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
11
Fotografii de Kana Okada
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista