Tort De Mere Bundt
Tortul Apple Bundt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 432 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți mere, scorțișoară măcinată, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ Tort De Mere Bundt, Tort De Mere Bundt, și Tort De Mere Bundt.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați un pachet de 10 inch sau o tigaie cu tub. Într-un castron mediu, combinați merele tăiate cubulețe, 1 lingură de zahăr alb și 1 linguriță de scorțișoară; pus deoparte. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, combinați 2 căni de zahăr alb, ulei, suc de portocale, vanilie și ouă. Bateți la viteză mare până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină. Îndoiți nucile tocate.
Se toarnă 1/3 din aluat în tigaie pregătită.
Se presară cu 1/2 din amestecul de mere. Alternează straturi de aluat și umplutură, terminând cu aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 55 până la 60 de minute sau până când partea superioară revine când este ușor atinsă.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet.
Se presară cu zahăr de cofetărie.