Tort De Mentă Starlight

Tort De Mentă Starlight
Tortul de mentă Starlight ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 329 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 69 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de monetării starlight, amestec de tort, colorant alimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cookie-Uri Surpriză Starlight Mint, Tort de Ziua Starlight Yellow cu cremă de ciocolată, și Cookie-Uri De Zahăr Starlight pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru 2 straturi rotunde (9 inci). Prăjituri răcoroase în tigăi 15 min. Pierce prăjituri cu furculiță mare la intervale de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se adaugă apă clocotită în amestecul de gelatină; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se toarnă peste prăjituri. La frigider 3 ore.
4
Încălziți cuptorul la 177°. rezervați 5 monetări pentru utilizare ulterioară.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Așezați 12 din monetăriile rămase, la aproximativ 4 centimetri distanță, pe foaia de copt acoperită cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți 5 min. sau până când monetăriile sunt topite și fiecare se întinde la 1-1 / 2-la 2-inch cerc. Se răcește complet înainte de a scoate din pergament. Între timp, repetați cu restul de 11 monetări.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet. Amestec 5 mentă rezervate în blender până fin zdrobit; loc în castron mic. Se amestecă ciocolata topită, smântâna și colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Dip partea de jos a 1 tort tigaie în apă caldă 10 sec.; unmold pe placa de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
9
Răspândiți tortul cu amestec de ciocolată. Desfaceți al doilea strat de tort; așezați pe primul strat. Frost cu bici rece. La frigider până este gata de servit. Decoreaza cu menta topita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ardei ArbolArdei Arbol
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista