Tort De Marmură Swirl Pound

Tort De Marmură Swirl Pound
Tortul de marmură Swirl Pound ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 523 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 65 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 132 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Tort De Marmură Swirl Pound, Tort De Marmură, și Tort De Marmură De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cu mixer electric la viteză mică, bateți zahărul și untul sau margarina până se amestecă. Creșteți viteza la mare și bateți până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați făina, laptele, praful de copt, vanilia, sarea și ouăle; bateți la viteză medie până se amestecă bine. Crește viteza la mare, și bate aluat 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
3
Scoateți aproximativ 2 1/2 căni de bătut într-un bol mediu. Cu un tel de sârmă sau o furculiță, bateți cacao în aluat într-un bol mediu până când este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Ungeți o tigaie cu tub de 10 inci. Alternativ, puneți straturi de vanilie și ciocolată în tigaie pregătită. Cu o lingură mare, tăiați și răsuciți prin bătăi pentru a obține un efect marmorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Tort rece în tigaie, și pe un suport de sârmă, timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți tortul din tigaie și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista