Tort De Marmură Germană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați tortul de marmură germană. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 65 de cenți pe porție. Acest desert are 484 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, ouă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 28%. Rețete similare includ Tort De Marmură Germană, Cupcakes din marmură cu glazură de brânză cremă de marmură, și Tort De Marmură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch.
Într-un castron mare, ungeți untul cu zahărul. Bateți ouăle, apoi laptele și extractul de migdale.
Într-un alt castron, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea. Bateți amestecul de făină în amestecul cremos. Întoarceți jumătate din aluat într-un alt castron și amestecați cacao și rom.
Strat de lumină și întuneric batters de linguri mari și apoi se învârte ușor cu un cuțit.
Coaceți tortul la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 70 de minute sau până când se testează cu o scobitoare.
Transferați într-un raft pentru a se răci. Face aproximativ 14 până la 16 porții.