Tort De Marmură Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de marmură fără Gluten. Această rețetă servește 12 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 477 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de vanilie, ciocolată de copt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Bundt Din Marmură Fără Gluten, Tort Bundt din marmură de lămâie fără Gluten, și Tort de gustare din marmură (rețetă fără gluten*) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. fundurile de grăsime numai de 2 (8 - sau 9-inch) rotunde tort tigai cu scurtarea sau spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți ingredientele de tort galben cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Pune deoparte.
Într-un alt castron mare, bate devil ' s food Cake ingrediente la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuire castron ocazional.
Lingurați galbenul și mâncarea diavolului se amestecă alternativ în tigăi, împărțind uniform.
Se taie prin batters cu cuțit de masă în zig-zag model pentru design marmorat.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de răcire 15 minute.
Scoateți din tigăi. Se răcește complet, partea superioară în sus, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră și 1/3 cană de unt cu lingura sau mixerul electric la viteză mică până la amestecare. Se amestecă 2 lingurițe de vanilie și ciocolata. Bateți treptat în suficient lapte pentru a face glazura netedă și răspândită.
Pe placa de servire, Așezați 1 tort, cu partea rotunjită în jos (tăiați partea rotunjită, dacă este necesar, astfel încât tortul să se odihnească plat).
Se întinde cu 1/4 cană glazură. Se acoperă cu al doilea tort, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.