Tort De Marmură Cu Căpșuni
Strawberry Marble Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 302 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de tort de marmură, lapte, amestec de topping bătut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Marmură Cu Căpșuni, Cupcakes umplute cu fructe de pădure cu glazură de marmură de căpșuni și afine, și Cupcakes din marmură cu glazură de brânză cremă de marmură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți tortul de marmură conform instrucțiunilor de pe cutie.
Faceți găuri în tortul răcit cu o furculiță. Se dizolvă gelatina de căpșuni în 1 cană de apă clocotită.
Se toarnă gelatina peste tort și se dă la frigider timp de 2 1/2 ore.
Combinați toppingul bătut, budinca de vanilie, laptele și vanilia într-un bol de amestecare.
Se amestecă cu un mixer electric la viteză mare timp de 3 până la 5 minute, până când glazura este suficient de groasă pentru a se răspândi. Înghețați tortul și serviți. Păstrați resturile în frigider.