Tortul de marmură cu ciocolată-Ignam ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 367 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită smântână, bicarbonat de sodiu, apă și piper cayenne. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort De Marmură De Ciocolată, Tort De Marmură De Ciocolată, și Tort De Marmură De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: tigaie de pâine din sticlă de 1 1/2 litru
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și ungeți o tigaie de sticlă de 1 1/2 litru. Într-un castron mare, folosind un mixer, cremă untul cu zahăr la viteză mare până la pufos și galben pal, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Se amestecă în igname, smântână și suc de portocale. Într-un castron mediu, cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și 3/4 linguriță de sare. Se amestecă încet ingredientele uscate cu amestecul de unt, amestecând la viteză mică până se încorporează. Scoateți 1/3 din aluatul de tort și puneți-l într-un castron mic. Într-o ceașcă mică de măsurare, faceți o pastă subțire din cacao, cayenne și apă fierbinte, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Hârtie De Orez
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Yam
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Se toarnă în castronul mic de aluat de tort și se amestecă până se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Se toarnă jumătate din aluatul de ignam (fără ciocolată) în tigaia pregătită. Puneți lingura pe aluatul de ciocolată, apoi terminați turnând deasupra aluatul de ignam rămas. Folosiți un cuțit de unt pentru a tăia tortul pentru a crea un efect de marmură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Yam
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Coaceți până când tortul este ferm și scobitoarea iese curată, 55 până la 60 de minute. Se răcește înainte de feliere.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), 2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, 1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti
Crema Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru tortul de marmură. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.