Tort De Mardi Gras

Tort De Mardi Gras
Tortul Mardi Gras ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă fără lactate servește 36 și costă 49 de cenți pe porție. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână aromă de unt, vanilie limpede, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 15%. Încercați Tort De Cravată Mardi Gras, Tort Mardi Gras King, și Tort Mardi Gras King pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați fundul și părțile laterale ale unei tigaie ovală de 16 inci și tigaie ovală de 13 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Faceți aluatul conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Împărțiți aluatul între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Coaceți cel puțin 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele de glazură cu mixerul electric la viteză medie până la pufos. Bateți în zahăr pudră, câte 1 cană, la celelalte ingrediente până la consistența răspândită. Nu bate prea mult. Se amestecă culoarea dorită a alimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pe placa de servire, așezați tortul de 16 inci, cu partea rotunjită în jos.
6
Se întinde cu o parte din glazură. Se acoperă cu al doilea tort, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Desenați pe mască. Am folosit o pagină de colorat pentru conturul meu și am umplut-o cu puncte mici, am folosit un sfat rotund #6 sau puteți face Stele. Am adăugat chenarul folosind un sfat rotund # 10.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista