Tort De Mardi Gras
Tortul Mardi Gras ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă fără lactate servește 36 și costă 49 de cenți pe porție. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână aromă de unt, vanilie limpede, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 15%. Încercați Tort De Cravată Mardi Gras, Tort Mardi Gras King, și Tort Mardi Gras King pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați fundul și părțile laterale ale unei tigaie ovală de 16 inci și tigaie ovală de 13 inci cu spray de copt cu făină.
Faceți aluatul conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Împărțiți aluatul între tigăi.
Coaceți cel puțin 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele de glazură cu mixerul electric la viteză medie până la pufos. Bateți în zahăr pudră, câte 1 cană, la celelalte ingrediente până la consistența răspândită. Nu bate prea mult. Se amestecă culoarea dorită a alimentelor.
Pe placa de servire, așezați tortul de 16 inci, cu partea rotunjită în jos.
Se întinde cu o parte din glazură. Se acoperă cu al doilea tort, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Desenați pe mască. Am folosit o pagină de colorat pentru conturul meu și am umplut-o cu puncte mici, am folosit un sfat rotund #6 sau puteți face Stele. Am adăugat chenarul folosind un sfat rotund # 10.