Tort de lămâie Meyer cu cremă de lavandă

Tort de lămâie Meyer cu cremă de lavandă
Această rețetă servește 8. O porție conține 563 calorii, 7g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lavender Meyer Lemon Tom Collins Cocktail, Tort de gustare cu lămâie Meyer cu glazură de brânză cremă de lămâie # SundaySupper, și Tort De Smântână Cu Lămâie Meyer pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Inversați partea inferioară a tăvii de primăvară și blocați-o lateral.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Ungeți tigaia cu unt topit, apoi răciți 2 minute pentru a seta. Tapetați fundul tigaiei cu o rundă de hârtie pergament, apoi periați tigaia și pergamentul cu un alt strat de unt topit și răciți încă 2 minute. Praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
4
Bateți gălbenușurile și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până la palid și gros, aproximativ 3 minute. La viteză medie, bateți în ulei și coajă de lămâie și suc până când sunt combinate. Cerneti faina si amestecati la viteza mica pana se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Bateți albușurile cu sare într-un alt castron mare cu bătătoare curățate la viteză medie-mare până se spumează, apoi adăugați 1/4 cană de zahăr rămas puțin câte puțin, bătând și continuați să bateți până când albii țin doar vârfuri moi. Îndoiți ușor o treime din albi în amestec de gălbenușuri pentru a ușura, apoi pliați în albii rămași ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați aluatul în tigaia cu formă de arc, netezind partea superioară și bateți ușor împotriva contorului o dată sau de două ori pentru a elimina bulele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
7
Coaceți până se rumenesc (partea de sus se va crăpa ușor) și o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată, 40 până la 50 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute, apoi se îndepărtează partea de tigaie și se răcește tortul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră (laturile se vor Pestera puțin).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Bateți împreună zahărul, făina și sarea într-o cratiță mică și grea, apoi adăugați suc de lămâie într-un flux lent, amestecând până se combină. Se aduce la fierbere, șoptind constant, apoi se fierbe, șoptind, până se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Bateți gălbenușul într-un castron mic, apoi adăugați aproximativ o pătrime din amestecul de suc de lămâie, amestecând energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
LămâieLămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se amestecă în amestecul rămas de suc de lămâie și se fierbe ușor, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc și se amestecă untul și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Transferați umplutura într-un castron și acoperiți suprafața cu hârtie pergament cu unt. Se răcește până se răcește, cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
BolBol
7
Aduceți smântână, miere și flori de lavandă doar la fiert într-o cratiță mică, apoi scoateți-le de pe foc și lăsați-le abrupte, acoperite, 30 de minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând solidele și se răcește crema de lavandă, acoperită, până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
CremăCremă
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
1
Inversați tortul și aruncați pergamentul.
2
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi uniforme cu un cuțit lung zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
3
Transferați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie de tort. Bateți ușor umplutura pentru a slăbi, apoi întindeți jumătate din umplutură uniform peste stratul de tort pe farfurie, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați un al doilea strat de tort peste umplutură și întindeți cu umplutura rămasă în același mod. Se acoperă cu stratul de tort rămas, se taie cu partea în jos, apăsând ușor, astfel încât umplutura să se răspândească la marginea tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Chiar înainte de servire, bateți crema de lavandă cu un tel până se îngroașă și abia ține vârfuri moi. Tort de praf cu zahăr de cofetărie și serviți cu cremă de lavandă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista