Această rețetă servește 8. O porție conține 563 calorii, 7g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lavender Meyer Lemon Tom Collins Cocktail, Tort de gustare cu lămâie Meyer cu glazură de brânză cremă de lămâie # SundaySupper, și Tort De Smântână Cu Lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Inversați partea inferioară a tăvii de primăvară și blocați-o lateral.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Ungeți tigaia cu unt topit, apoi răciți 2 minute pentru a seta. Tapetați fundul tigaiei cu o rundă de hârtie pergament, apoi periați tigaia și pergamentul cu un alt strat de unt topit și răciți încă 2 minute. Praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tigaie
4
Bateți gălbenușurile și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până la palid și gros, aproximativ 3 minute. La viteză medie, bateți în ulei și coajă de lămâie și suc până când sunt combinate. Cerneti faina si amestecati la viteza mica pana se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Făină Pentru Toate Scopurile
Suc
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Bateți albușurile cu sare într-un alt castron mare cu bătătoare curățate la viteză medie-mare până se spumează, apoi adăugați 1/4 cană de zahăr rămas puțin câte puțin, bătând și continuați să bateți până când albii țin doar vârfuri moi. Îndoiți ușor o treime din albi în amestec de gălbenușuri pentru a ușura, apoi pliați în albii rămași ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sare
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Transferați aluatul în tigaia cu formă de arc, netezind partea superioară și bateți ușor împotriva contorului o dată sau de două ori pentru a elimina bulele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
7
Coaceți până se rumenesc (partea de sus se va crăpa ușor) și o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată, 40 până la 50 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute, apoi se îndepărtează partea de tigaie și se răcește tortul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră (laturile se vor Pestera puțin).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Bateți împreună zahărul, făina și sarea într-o cratiță mică și grea, apoi adăugați suc de lămâie într-un flux lent, amestecând până se combină. Se aduce la fierbere, șoptind constant, apoi se fierbe, șoptind, până se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Bateți gălbenușul într-un castron mic, apoi adăugați aproximativ o pătrime din amestecul de suc de lămâie, amestecând energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Lămâie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se amestecă în amestecul rămas de suc de lămâie și se fierbe ușor, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se ia de pe foc și se amestecă untul și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
6
Transferați umplutura într-un castron și acoperiți suprafața cu hârtie pergament cu unt. Se răcește până se răcește, cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Bol
7
Aduceți smântână, miere și flori de lavandă doar la fiert într-o cratiță mică, apoi scoateți-le de pe foc și lăsați-le abrupte, acoperite, 30 de minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând solidele și se răcește crema de lavandă, acoperită, până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lavandă Proaspătă
Cremă
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
1
Inversați tortul și aruncați pergamentul.
2
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi uniforme cu un cuțit lung zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
3
Transferați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie de tort. Bateți ușor umplutura pentru a slăbi, apoi întindeți jumătate din umplutură uniform peste stratul de tort pe farfurie, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Așezați un al doilea strat de tort peste umplutură și întindeți cu umplutura rămasă în același mod. Se acoperă cu stratul de tort rămas, se taie cu partea în jos, apăsând ușor, astfel încât umplutura să se răspândească la marginea tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Chiar înainte de servire, bateți crema de lavandă cu un tel până se îngroașă și abia ține vârfuri moi. Tort de praf cu zahăr de cofetărie și serviți cu cremă de lavandă.