Tort de lămâie Meyer cu cremă de lavandă
Această rețetă servește 8. O porție conține 563 calorii, 7g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lavender Meyer Lemon Tom Collins Cocktail, Tort de gustare cu lămâie Meyer cu glazură de brânză cremă de lămâie # SundaySupper, și Tort De Smântână Cu Lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în mijloc.
Inversați partea inferioară a tăvii de primăvară și blocați-o lateral.
Ungeți tigaia cu unt topit, apoi răciți 2 minute pentru a seta. Tapetați fundul tigaiei cu o rundă de hârtie pergament, apoi periați tigaia și pergamentul cu un alt strat de unt topit și răciți încă 2 minute. Praf cu făină, eliminând excesul.
Bateți gălbenușurile și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până la palid și gros, aproximativ 3 minute. La viteză medie, bateți în ulei și coajă de lămâie și suc până când sunt combinate. Cerneti faina si amestecati la viteza mica pana se combina.
Bateți albușurile cu sare într-un alt castron mare cu bătătoare curățate la viteză medie-mare până se spumează, apoi adăugați 1/4 cană de zahăr rămas puțin câte puțin, bătând și continuați să bateți până când albii țin doar vârfuri moi. Îndoiți ușor o treime din albi în amestec de gălbenușuri pentru a ușura, apoi pliați în albii rămași ușor, dar bine.
Transferați aluatul în tigaia cu formă de arc, netezind partea superioară și bateți ușor împotriva contorului o dată sau de două ori pentru a elimina bulele de aer.
Coaceți până se rumenesc (partea de sus se va crăpa ușor) și o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată, 40 până la 50 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute, apoi se îndepărtează partea de tigaie și se răcește tortul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră (laturile se vor Pestera puțin).
Bateți împreună zahărul, făina și sarea într-o cratiță mică și grea, apoi adăugați suc de lămâie într-un flux lent, amestecând până se combină. Se aduce la fierbere, șoptind constant, apoi se fierbe, șoptind, până se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Bateți gălbenușul într-un castron mic, apoi adăugați aproximativ o pătrime din amestecul de suc de lămâie, amestecând energic.
Se amestecă în amestecul rămas de suc de lămâie și se fierbe ușor, amestecând, 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și coaja.
Transferați umplutura într-un castron și acoperiți suprafața cu hârtie pergament cu unt. Se răcește până se răcește, cel puțin 30 de minute.
Aduceți smântână, miere și flori de lavandă doar la fiert într-o cratiță mică, apoi scoateți-le de pe foc și lăsați-le abrupte, acoperite, 30 de minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând solidele și se răcește crema de lavandă, acoperită, până la rece.
Inversați tortul și aruncați pergamentul.
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi uniforme cu un cuțit lung zimțat.
Transferați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie de tort. Bateți ușor umplutura pentru a slăbi, apoi întindeți jumătate din umplutură uniform peste stratul de tort pe farfurie, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginii.
Așezați un al doilea strat de tort peste umplutură și întindeți cu umplutura rămasă în același mod. Se acoperă cu stratul de tort rămas, se taie cu partea în jos, apăsând ușor, astfel încât umplutura să se răspândească la marginea tortului.
Chiar înainte de servire, bateți crema de lavandă cu un tel până se îngroașă și abia ține vârfuri moi. Tort de praf cu zahăr de cofetărie și serviți cu cremă de lavandă.