Tort De Lire La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de lire la grătar. Această rețetă servește 10 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de făină de uz general Pillsbury best, extract de migdale, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de lire la grătar cu glazură de brânză cremă și piersici la grătar, Tort De Lire La Grătar, și Tort De Lire La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și pulverizați o tigaie de pâine de 9 litri de 5 inci cu spray de gătit adăugat cu făină.
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu. Am cernut făina pentru că brusc am obiceiul să o fac, deși nu este întotdeauna necesar dacă îți cântărești făina.
Combinați iaurtul, zahărul, ouăle și aromele într-un castron mare; bateți bine pentru a amesteca. Treceți treptat ingredientele uscate în amestecul de iaurt. Se amestecă uleiul; se amestecă până se combină bine.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită.
Coaceți până când tortul începe să se îndepărteze de părți și scobitoarea introdusă în centru iese curată, aproximativ 50 de minute. Se răcește în tigaie pe raft timp de 5 minute. Folosind un cuțit mic și ascuțit, tăiați în jurul marginii tortului pentru a slăbi. Întoarceți tortul pe raft; întoarceți-vă în poziție verticală și răciți completely.At în acest moment, puteți turna glazură peste el sau o puteți duce la nivelul următor și o puteți face la grătar.
Încălziți grătarul așa cum ați face de obicei, pulverizați grătarul cu spray de gătit și grătiți felii de tort timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.