Tort De Lire La Grătar
Tortul de lire la grătar este un fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. O porție conține 419 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, Prăjitură, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort de lire la grătar cu glazură de brânză cremă și piersici la grătar, Tort De Lire La Grătar, și Tort De Lire La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la mediu-scăzut.
Ungeți feliile de tort cu unt topit. Grătiți până când prăjitura este prăjită, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Într-o cratiță mică la foc mediu-mic, combinați fructele de pădure, sucul de lămâie și zahărul. Gatiti pana cand boabele au devenit moi si au inceput sa elibereze suc (este OK sa le stoarceti usor), aproximativ 10 minute.
Puteți servi sosul deasupra fiecărei felii sau îl puteți sandwich în mijlocul a două felii. Dacă doriți, serviți cu înghețată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Pound Cake funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.