Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de lire sterline cu caise braconate Grand Marnier. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 762 calorii, 7g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați grand marnier, zahăr granulat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Afine Grand Marnier, Tort Grand Marnier, și Tort Grand Marnier Cr Ampercorpe.
Instrucțiuni
1
Așezați un raft în mijlocul cuptorului; preîncălziți la 325 F. Unt și tigaie cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Bateți sare, cremă de tartru, cardamom și 3 căni de făină într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Folosind un mixer electric la viteză mare, bateți 2 căni de unt până când este foarte ușor și pufos, aproximativ 5 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați treptat zahăr superfin. Creșteți viteza la mare și bateți până când este foarte ușor și cremos, cu 6-8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Extrafin
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând pentru a se amesteca între adaosuri. Bateți în smântână și vanilie. Reduceți viteza la minim; adăugați treptat ingrediente uscate, amestecând până când sunt combinate în cea mai mare parte. Finalizați amestecarea cu o spatulă de cauciuc doar până când se combină. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
5
Coaceți tortul, rotind la jumătatea drumului, până când blatul devine maro auriu și un tester introdus în centru iese curat, 70-80 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Transferați tigaia într-o grătar; lăsați tortul să se răcească complet înainte de a se întoarce.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
7
Faceți înainte: tortul poate fi copt cu 3 zile înainte. A se păstra bine înfășurat la temperatura camerei.
1
Aduceți Grand Marnier, zahăr granulat și 2/3 cană de apă la fiert într-o cratiță mică, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Grand Marnier
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați caisele și ghimbirul, reduceți focul la minim și fierbeți ușor până când caisele sunt foarte moi, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Ghimbir
3
Lasă să se răcească.
4
Îndepărtați ghimbirul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
5
Serviți tortul cu caise și sirop și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Caise
Sirop
6
Faceți înainte: caisele pot fi braconate cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.