Tort de lire cu Grand Marnier-caise braconate

Tort de lire cu Grand Marnier-caise braconate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de lire sterline cu caise braconate Grand Marnier. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 762 calorii, 7g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați grand marnier, zahăr granulat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Afine Grand Marnier, Tort Grand Marnier, și Tort Grand Marnier Cr Ampercorpe.

Instrucțiuni

1
Așezați un raft în mijlocul cuptorului; preîncălziți la 325 F. Unt și tigaie cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți sare, cremă de tartru, cardamom și 3 căni de făină într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Folosind un mixer electric la viteză mare, bateți 2 căni de unt până când este foarte ușor și pufos, aproximativ 5 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați treptat zahăr superfin. Creșteți viteza la mare și bateți până când este foarte ușor și cremos, cu 6-8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând pentru a se amesteca între adaosuri. Bateți în smântână și vanilie. Reduceți viteza la minim; adăugați treptat ingrediente uscate, amestecând până când sunt combinate în cea mai mare parte. Finalizați amestecarea cu o spatulă de cauciuc doar până când se combină. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
5
Coaceți tortul, rotind la jumătatea drumului, până când blatul devine maro auriu și un tester introdus în centru iese curat, 70-80 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați tigaia într-o grătar; lăsați tortul să se răcească complet înainte de a se întoarce.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
7
Faceți înainte: tortul poate fi copt cu 3 zile înainte. A se păstra bine înfășurat la temperatura camerei.
1
Aduceți Grand Marnier, zahăr granulat și 2/3 cană de apă la fiert într-o cratiță mică, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Grand MarnierGrand Marnier
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați caisele și ghimbirul, reduceți focul la minim și fierbeți ușor până când caisele sunt foarte moi, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
GhimbirGhimbir
3
Lasă să se răcească.
4
Îndepărtați ghimbirul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
5
Serviți tortul cu caise și sirop și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CaiseCaise
SiropSirop
6
Faceți înainte: caisele pot fi braconate cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista