Tort de lire cu fructe tropicale și sos de rom-caise

Tort de lire cu fructe tropicale și sos de rom-caise
Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. O porție conține 252 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica Lira tort, apă, mango, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Tort de lire la grătar cu sos de ciocolată mexicană și fructe tropicale, Tort de mâncare Orange Angel cu sos de Caramel și compot de fructe tropicale, și Tort Tropical De Lire Sterline pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Pound Cake funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista