Tort De Lire

Tort De Lire
Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 602 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, extract de vanillan, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc), Tort Super-Umed Se Amestecă Lămâie Lira Tort, și Tort De Șase Ouă.

Instrucțiuni

1
Aranjați un suport în mijlocul cuptorului și încălziți la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Înveliți o tigaie cu tub de aluminiu de 10 inci sau 2 tigăi (9 pe 5 inci) cu 1 lingură de unt și praf cu 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Crema împreună restul de 16 uncii de unt și zahărul în vasul unui mixer stand timp de 5 minute la viteză medie, folosind atașamentul cu zbaturi. Opriți-vă o dată pentru a răzui părțile laterale ale bolului cu o spatulă. Cu mixerul care rulează la cea mai mică viteză, adăugați ouăle, câte 1 pe rând, asigurându-vă că fiecare ou este complet încorporat înainte de a adăuga următorul. Din nou, oprindu-se o dată pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Acest lucru va dura aproximativ 3 minute și amestecul poate părea coagulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați vanilia și sarea și bateți la viteză medie timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Cu mixerul la cea mai mică viteză, adăugați făina în 3 tranșe, asigurându-vă că fiecare porție este complet încorporată înainte de a adăuga următoarea. După adăugarea finală, răzuiți părțile laterale ale bolului și apoi bateți timp de 30 de secunde la viteză medie până aproape netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Scoateți aluatul în tigaia pregătită, împărțind uniform dacă folosiți 2 tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți timp de 1 oră sau până când temperatura internă atinge 210 grade F pe un termometru citit instantaneu. Crusta va fi maro aurie și va răsări înapoi atunci când este apăsată, dar fisura din jurul centrului va apărea umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți tortul din cuptor într-un suport de răcire timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Scoateți tortul din tigaie și răciți-l pe raft. Păstrați tortul pe suportul acoperit cu un prosop de ceai timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista