Tort de lapte cu mure

Tort de lapte cu mure
Tortul de lapte cu mure este un vegetarian desert. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 95 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort de zară cu mure și Beaumes-de-Venise, Tort de zară cu mure și Beaumes-de-venise, și Tort de mămăligă portocalie cu prune și mure parfumate cu vanilie și înghețată cu lapte bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci și aliniați fundul cu hârtie pergament. Ungeți hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer, bateți untul cu 2/3 cană de zahăr la viteză medie-mare până la pufos, 3 minute. Bateți în ou și vanilie. La viteză mică, bateți laptele de unt și ingredientele uscate în 3 loturi alternante, terminând cu ingredientele uscate; nu suprasolicitați. Îndoiți ușor aluatul doar până se amestecă, apoi răzuiți în tigaie și neteziți partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Împrăștiați cele 1 1/4 căni de mure peste aluat; apăsați-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
5
Presărați restul de 1 1/2 linguri de zahăr peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Coaceți aproximativ 30 de minute, până când un tester de tort introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Transferați tortul într-un suport pentru a se răci timp de 10 minute. Întoarceți tortul și scoateți hârtia. Întoarceți tortul cu partea dreaptă în sus și lăsați să se răcească complet.
8
Se servește cu frișcă și mai multe mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista