Tort de lapte cu mure

Tort de lapte cu mure
Tortul de lapte cu mure este un vegetarian desert. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 95 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort de zară cu mure și Beaumes-de-Venise, Tort de zară cu mure și Beaumes-de-venise, și Tort de mămăligă portocalie cu prune și mure parfumate cu vanilie și înghețată cu lapte bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci și aliniați fundul cu hârtie pergament. Ungeți hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer, bateți untul cu 2/3 cană de zahăr la viteză medie-mare până la pufos, 3 minute. Bateți în ou și vanilie. La viteză mică, bateți laptele de unt și ingredientele uscate în 3 loturi alternante, terminând cu ingredientele uscate; nu suprasolicitați. Îndoiți ușor aluatul doar până se amestecă, apoi răzuiți în tigaie și neteziți partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Împrăștiați cele 1 1/4 căni de mure peste aluat; apăsați-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
5
Presărați restul de 1 1/2 linguri de zahăr peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
6
Coaceți aproximativ 30 de minute, până când un tester de tort introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Transferați tortul într-un suport pentru a se răci timp de 10 minute. Întoarceți tortul și scoateți hârtia. Întoarceți tortul cu partea dreaptă în sus și lăsați să se răcească complet.
8
Se servește cu frișcă și mai multe mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista