Tortul de Jamboree țigănesc este un vegetarian desert. O porție conține 643 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână extract de lămâie, nucșoară măcinată, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Jamboree Cu Afine, Micul Țigan, și Supă De Țigani.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor și făinați două tigăi de tort cu diametrul de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați oțetul într-o cană de măsurare și turnați laptele la 3/4 cană. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
3
Bateți zahărul cu scurtarea într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Adăugați ouăle pe rând și continuați să bateți până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Combinați făina, cacao, praful de copt, scorțișoara, nucșoara și sarea într-un alt bol de amestecare și amestecați pentru a amesteca. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de ouă, alternând cu amestecul de lapte. Se amestecă extractele de lămâie și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Vanilie
Nucșoară
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Lămâie
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
6
Se toarnă aluatul în tigăile de tort pregătite, împărțind uniform.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare sau un cuțit mic introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Se răcește 10 minute. Rulați un cuțit mic în jurul interiorului tigăilor înainte de a inversa pentru a îndepărta prăjiturile. Lăsați prăjiturile să se răcească complet înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Cuțit
8
Pentru a face glazura, bateți untul, gălbenușul de ou și sarea împreună într-un bol de amestecare. Cerneti treptat zaharul cofetarilor, alternand cu apa fierbinte, amestecand pana se omogenizeaza. Nu adăugați cacao până la pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Gălbenuș De Ou
Unt
Pudră De Cacao
Glazură
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
9
Pentru a îngheța tortul, așezați un strat pe o farfurie de tort. Folosiți aproximativ jumătate din glazură pentru a acoperi părțile laterale și partea superioară a tortului. Se amestecă cacao în glazura rămasă și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Glazură
10
Așezați al doilea strat de tort deasupra primului și înghețați cu glazura de ciocolată, întâlnind glazura simplă la jumătatea părții tortului.