Tort De Inimă Dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu inimă dulce. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 321 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Cap la magazin și ridica betty biciuit glazura pufos, culoarea alimentelor, betty tort se amestecă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 58 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Un Tort Pentru A Încălzi Orice Inimă-Banana Split Cake, Biscuiți de inimă ușor dulci sau sărate, și Inimă la inimă: Lemon Coeur a la Creme cu compot de portocale de sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați ușor fundul doar dintr-o tigaie rotundă de 8 inci și o tigaie pătrată de 8 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și albușuri de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Se toarnă aluatul în tigăi.
Coaceți tigaia pătrată 25 până la 29 de minute, tigaia rotundă 29 până la 34 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Tăiați tortul rotund în jumătate. Pune tort pătrat pe tava cu un punct spre tine.
Așezați partea tăiată a fiecărei jumătăți pe una dintre laturile superioare ale tortului pătrat pentru a face o inimă așa cum se arată în diagramă.
Nuanțați glazura cu câteva picături de culoare alimentară. Tort de îngheț cu glazură. Depozitați ușor acoperit.