Tort de iepuraș cu glazură pufoasă de nucă de cocos

Tort de iepuraș cu glazură pufoasă de nucă de cocos
Tortul de iepuraș cu glazură pufoasă de nucă de cocos necesită aproximativ 2 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 691 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. dacă aveți la îndemână betty cake mix, vanilie, betty gel food color și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 20%. Încercați Tort de iepuraș cu glazură pufoasă de nucă de cocos, Tort Cu Strat De Nucă De Cocos Cu Glazură Pufoasă De Bezea, și Tort De Catifea Roșie Cu Glazură Albă Pufoasă Și Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați patru tigăi rotunde de 9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor pe cutii, folosind apă, ulei și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați culoarea alimentelor cu gel pentru culoarea dorită (Vezi fotografiile). Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
4
Coaceți conform instrucțiunilor pe cutii pentru tigăi rotunde de 9 inci. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți prăjiturile din tigăi; așezați laturile rotunjite în sus pe rafturile de gătit. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
6
Între timp, faceți un șablon de carton urmărind exteriorul tăvii de tort. Urmăriți încă trei cercuri concentrice.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
7
Tăiați inelele șablonului.
8
Tăiați fiecare cerc folosind un cuțit ascuțit și menținându-l la un unghi de 90 de grade. Ar trebui să aveți 4 inele. Faceți o tăietură dreaptă în trei cercuri. Repetați cu al doilea tort. Separați ușor straturile de tort și alternați cele două culori. Vei ajunge cu două prăjituri. Puteți îngheța al doilea tort pentru o altă zi.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Înfășurați straturile de tort în folie de plastic; se pune la congelator pentru a fi ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
10
Într-un castron mediu, bateți albușurile de ou și sarea cu mixerul electric la viteză mare doar până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Într-o cratiță medie la foc mare, amestecați zahărul, apa și smântâna de tartru; se aduce la fierbere. Se fierbe, fără agitare, la 118° pe termometrul cu bomboane. Turnați încet siropul fierbinte în jet subțire în albușurile care bat constant la viteză medie. Bateți cu viteză mare aproximativ 10 minute sau până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Adăugați extractul de nucă de cocos și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
13
Înghețați imediat tortul cu glazura de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
14
Adăugați nucă de cocos în fulgi pe părți și faceți o margine în jurul vârfului tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
15
Îndoiți cartonul alb în jumătate și urmăriți urechile de iepuraș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
16
Taie. Faceți același lucru cu hârtia roz, făcând o formă mai mică pentru interiorul urechii. Lipiți urechea internă roz pe hârtia albă. Lipiți frigăruile pe spatele hârtiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
17
Adăugați ochi, gură și mustăți cu glazura decoratorului negru. Utilizați glazura de decorator roz pentru nas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
18
Adăugați urechile la tort.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista