Tort De Iaurt Francez
Tortul de iaurt francez este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, extract de vanillan, iaurt grecesc cu lapte integral și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Iaurt Francez, Tort de iaurt francez portocaliu cu glazură de marmeladă, și Iaurt Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înveliți o tigaie standard(8 1 / 2x4 1/4") cu spray antiaderent pentru ulei vegetal. Praf cu făină; atingeți excesul.
Bateți 1 1/2 căni de făină universală, 2 lingurițepraf de copt și 3/4 linguriță sare kosher într-un castron mediu. Folosind degetele, frecați 1 cană zahăr cu 1 lingură lămâie rasă finzest într-un castron mare până când zahărul este umed.
Adăugați 3/4 cană iaurt grecesc cu lapte integral, 1/2 cană ulei vegetal, 2 ouă mari și 1/2 linguriță extract de vanilie; bateți pentru a amesteca. Foldin ingrediente uscate doar pentru a amesteca.
Se toarnă batterîn tigaie pregătită; blat neted.
Coaceți până când vârful tortului este maro auriu și un tester inserat în centru iese curat, 50-55minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport de sârmătimp de 15 minute. Inversați pe raft; lăsați să se răceascăcomplet. Faceți înainte: se poate face 3 zileînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.