Tort De Iaurt Cu Căpșuni
Capsuni Iaurt tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți glazură de vanilie bătută, apă, iaurt original de căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Iaurt Cu Căpșuni, Tort De Iaurt Cu Căpșuni, și Tort De Iaurt Cu Vanilie Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 grade F (325 grade F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți generos și făinați ușor fundul și laturile a două tigăi rotunde de 8 inci sau 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei, albușuri de ou și iaurt cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde; bateți la viteză medie 2 minute (aluatul va fi cocoloaș).
Coaceți runde de 8 inci 27 până la 32 de minute, runde de 9 inci 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în suportul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Spread 1/3 cupa glazura peste 1 strat tort la în termen de 1/4 inch de margine.
Tăiați aproximativ 10 căpșuni în felii de 1/4 inch; aranjați pe stratul mat. Sus cu al doilea strat. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Tăiați căpșunile rămase în jumătate; aranjați deasupra tortului. A se păstra ușor acoperit la frigider.