Tort De Iaurt Cu Căpșuni
Tortul cu iaurt cu căpșuni ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 407 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, ulei vegetal, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort De Iaurt Cu Căpșuni, Tort De Iaurt Cu Căpșuni Proaspete, și Tort De Iaurt Cu Căpșuni Proaspete.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți generos și făinați ușor două tigăi rotunde de 8 inci sau 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Întindeți 1/3 cană glazură peste 1 strat de tort până la 1/4 inch de margine.
Tăiați aproximativ 10 căpșuni în felii de 1/4 inch; aranjați pe stratul mat. Sus cu al doilea strat. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Tăiați căpșunile rămase în jumătate; aranjați deasupra tortului. A se păstra ușor acoperit la frigider.