Tort de gărgăriță și Cupcakes
Reteta tort gărgăriță și Cupcakes ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 4 ore. Această rețetă face 18 porții cu 486 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de bomboane de ciocolată acoperite cu bomboane, bomboane de ciocolată maro acoperite cu bomboane, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gărgăriță Cupcakes, Gărgăriță Cupcakes, și Tort De Gărgăriță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvilor rotunde de tort de 2 (8 inci) cu spray de scurtare sau gătit.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Faceți amestecuri de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Împărțiți jumătate din aluat între tigăile de tort. Împărțiți aluatul rămas în mod egal între cupele de briose, umplând aproximativ două treimi.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde și cupcakes de 8 inci. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Rezervați 5 cupcakes; salvați cupcakes rămase pentru utilizare ulterioară. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul de la 30 de minute la 1 oră sau până când este ferm.
Pe farfuria de servire sau tava acoperită cu folie, așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos.
Îndepărtați căptușelile de hârtie din 3 dintre cupcakes-urile rezervate; poziționați cupcakes-urile în fața tortului, ușor înclinate, pentru capul Buburuzei.
Răspândiți stratul subțire de glazură de ciocolată peste stratul de tort de jos și cupcakes pentru a sigila în firimituri. Refrigerați sau congelați 30 de minute până la 1 oră.
Într-un alt castron mediu, amestecați glazura de vanilie și culoarea roșie a alimentelor.
Întindeți al doilea strat de tort cu glazură roșie.
Tăiați al doilea strat în jumătate transversal; îngheț rotunjit partea superioară și tăiată. Refrigerați sau congelați 30 de minute până la 1 oră. Strat de tort de fund Frost și 3 cupcakes cu glazură de ciocolată. Poziționați jumătățile de tort roșu, rotunjite cu fața în sus și ușor înclinate, pe stratul inferior pentru a arăta ca aripile gărgăriței.
Așezați chiftelele de mentă pe tortul roșu pentru pete.
Tăiați marshmallow transversal în jumătate; împingeți 1 Bomboană albastră în fiecare. Atașați marshmallows la capul lui ladybug pentru ochi. Introduceți bucăți de răsucire a lemnului dulce pentru antene.
Pentru buburuzele pentru bebeluși, tăiați și rezervați vârfurile rotunjite din cele 2 cupcakes rămase.
Întindeți blaturi plate de cupcake cu glazură de ciocolată.
Întindeți blaturile tăiate cu glazură roșie; tăiați fiecare transversal în jumătate. Poziționați jumătățile roșii, rotunjite în sus și ușor înclinate, pe cupcakes pentru a arăta ca niște aripi.
Adăugați bomboane maro la aripi pentru pete. Aplatizați gumdrops; atașați 1 gumdrop în fața fiecărui cupcake pentru cap. Utilizați glazura pentru a atașa bomboane miniaturale albastre pentru ochi. Introduceți șir de lemn dulce pentru antene.