Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 470 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, nuci, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Gustare Cu Mere, Tort De Gustare Cu Plăcintă Cu Mere, și Tort De Gustare Cu Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. aburiți o tigaie de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Întindeți nucile într-un singur strat pe o foaie de copt; coaceți până se prăjește ușor, 5 până la 7 minute, amestecând la jumătate. Într-un castron, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Ghimbir
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Bol
3
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul, ouăle și vanilia. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt. Îndoiți merele și nucile. (Aluatul va fi foarte gros.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Nuci
Măr
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Întindeți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Așezați pe o grătar și lăsați tortul să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
7
Faceți glazură: într-un bol de amestecare, folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți crema de brânză și untul. Bateți în suc de lămâie. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați treptat zahărul cofetarilor. Îndoiți în coajă.