Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de gustare cu mere. Această rețetă servește 9 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 391 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sos de mere, frișcă, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Gustare Cu Mere, Tort de gustare cu mere cu Streusel de ovăz, și tort de gustare cu mere fără gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie pătrată de 8 inci, amestecați făina, 1 cană zahăr brun, ienibaharul și bicarbonatul de sodiu cu furculița. Se amestecă toate ingredientele rămase pentru tort până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Ienibahar
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
3
În 1 cratiță de 1/2 litru, încălziți toate ingredientele sosului la fierbere la foc mare, amestecând constant; reduceți ușor căldura. Se fierbe 3 minute, amestecând frecvent. (Urmăriți cu atenție; amestecul arde ușor.) Păstrați sosul la frigider.