Tort de gustare cu Caramel și morcovi
Tortul de gustare cu caramel și morcov necesită în jur 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 9. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 537 calorii. 30 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de apă, scorțișoară măcinată, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 36%. Încercați Tort de gustare cu Caramel și morcovi, Tort De Gustare Cu Morcovi, și Morcov Tort Snack Bites pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează numai partea inferioară a tăvii pătrate de 8 inci cu spray de gătit fără făină. Într-un castron mediu, bateți amestecul de tort, apă, 1/2 cană de unt, scorțișoara și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde. Bate la viteză mare 2 minute, răzuire castron ocazional. Se amestecă morcovii și stafidele.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 2 ore.
Tăiați în 3 rânduri cu 3 rânduri.
În cratița de 2 litri, amestecați toate ingredientele sosului de caramel.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 8-10 minute, amestecand constant cu telul, pana la o culoare bogata de caramel.
Se ia de pe foc; se răcește 20 de minute.
Așezați bucăți de tort pe farfurii individuale de desert.
Se toarnă sosul peste tort chiar înainte de servire.