Tort De Gustare Brownie
Reteta Brownie Snack tort ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 179 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Un amestec de cacao, ulei vegetal, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Snack Baruri "Brownie" Mai Sănătoase (Fără Coacere), Ciocolata Chip Cookie Oreo Brownie Tort De Inghetata (Slutty Brownie Tort De Inghetata), și Tort De Gustare Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu; bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine.
Combinați făina, 1/3 cană de cacao, sarea și praful de copt; se amestecă bine.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr, bătând doar până se omogenizează.
Se toarnă aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute; scoateți din tigaie și lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Combinați zahărul pudră și laptele; bateți la viteză mică până se omogenizează.
Întindeți 1/2 cană glazură de zahăr pudră deasupra tortului.
Adăugați 1 linguriță de cacao la amestecul de zahăr rămas, amestecând cu un tel până se omogenizează. Puneți o lingură într-o pungă mică de plastic cu fermoar. Decupați 1 colț de geantă, făcând o gaură mică. Începând din centrul tortului, glazura țevii în 4 cercuri concentrice. Începând de la cercul central, trageți o culegere de lemn sau vârful unui cuțit prin cercuri la intervale regulate până la marginea tortului pentru a forma un design "web".