Tort de ghimbir-dovlecei cu glazură de ciocolată albă
Tortul de ghimbir-Squash cu glazură de ciocolată albă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr brun auriu, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Rețete similare sunt Tort de ghimbir-dovlecei cu glazură de ciocolată albă, Tortul Whiteout: tort cu strat alb cu glazură de ciocolată albă, și Tort cu foaie de ciocolată albă cu glazură de ciocolată albă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 diametru F. Pulverizați tava metalică de 9x9x2 inci cu spray antiaderent.
Bateti faina si urmatoarele 5 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind un mixer electric, bateți dovleceii, zahărul brun, untul, oul, ghimbirul și 1 linguriță de vanilie într-un castron mare pentru a amesteca. Îndoiți amestecul de făină și 1/2 cană de alune.
Transferați în tigaie, răspândindu-vă pe margini (stratul va fi subțire).
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 30 de minute. Mișto.
Aduceți crema doar pentru a fierbe în cratiță mică la foc mediu.
Adăugați ciocolată albă și 1/4 linguriță de vanilie rămasă; bateți până se omogenizează.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când este suficient de gros pentru a se răspândi, aproximativ 20 de minute.
Răspândiți peste tort (stratul va fi subțire).
Presărați peste 1/4 cană de nuci rămase. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Tăiați în 16 pătrate și serviți.