Tort de ghimbir cu glazură de caramel

Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, tortul cu ghimbir cu glazură de caramel ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 527 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 81 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 70 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Un amestec de ghimbir măcinat, zahăr muscovado, bicarbonat de sodă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată, Tort de iaurt Caramel cu glazură de caramel, și Tort de Caramel cu glazură de unt de Caramel.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Ungeți și tapetați o formă rotundă de tort de 23 cm.
Puneți untul, zahărul, melasa și siropul într-o tigaie mare și încălziți ușor, amestecând până când untul s-a topit și amestecul este neted.
Se ia de pe foc și se răcește timp de 10 minute.
Se amestecă ouăle și laptele, apoi se cerne făina, ghimbirul și bicarbonatul de sodă.
Se amestecă bine, apoi se toarnă în cositorul pregătit.
Coaceți timp de 50 de minute-1 oră până când tortul este ferm la atingere și revine când este apăsat în centru. Se răcește în cutie timp de 15 minute, apoi se întoarce, se desprinde hârtia și se răcește pe un suport de sârmă.
Puneți ingredientele de glazură într-o tigaie mică la foc mediu și amestecați până când untul s-a topit și amestecul este neted. Creșteți căldura și fierbeți tare timp de 3-4 minute, amestecând ocazional; în această etapă glazura ar trebui să arate ca o cremă curgătoare.
Se toarnă într-un castron și se lasă să se răcească timp de 30 de minute. Bateți cu un tel electric până se îngroașă și se întinde.
Se întinde peste tortul răcit și se decorează cu ghimbir cristalizat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "