Tort De Gheață Cu Ciocolată Mocha
Tortul de gheață cu ciocolată Mocha necesită aproximativ 12 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 909 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,58 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, ciocolată semidulce, pudră de espresso instant și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare includ Tort De Gheață Cu Ciocolată Mocha, Tort De Gheață Mochan, și Tort De Gheață Mochan.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul pentru tel, combinați smântâna grea, mascarpona, zahărul, Kahlua, pudra de cacao, pudra espresso și vanilia.
Se amestecă la viteză mică pentru a combina și apoi crește încet viteza până când formează vârfuri ferme.
Pentru a asambla tortul, aranjați prăjiturile cu ciocolată plate într-o tigaie cu formă de arc de 8 inci, acoperind fundul cât mai mult posibil. (Am rupt niște cookie-uri pentru a umple spațiile.)
Întindeți o cincime din frișca de mocha uniform peste fursecuri.
Așezați un alt strat de fursecuri deasupra, întins și atingând, urmat de o altă cincime din cremă. Continuați să stratificați prăjiturile și smântâna până când există cinci straturi din fiecare, terminând cu un strat de cremă. Neteziți partea superioară, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Rulați un cuțit mic ascuțit în jurul exteriorului tortului și îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Se presară blatul cu ciocolata, se taie în pene și se servește rece.