Tort de făină de porumb cu înghețată de zară și compot de rubarbă

Tort de făină de porumb cu înghețată de zară și compot de rubarbă
Tortul din făină de porumb cu înghețată de zară și compot de rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 432 calorii. Dacă aveți la îndemână cuburi de zahăr grosier, praf de copt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate, Vafe din făină de porumb cu lămâie cu compot de zmeură-rubarbă, și Tort din făină de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Unt Generos tigaie de tort de 9 inci cu laturi înalte de 2 inci. Tigaie de praf cu făină de porumb, atingând excesul. Cerneti faina, 1/2 cana faina de porumb, praful de copt si sarea intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până când este neted și pufos. Bateți în coaja de portocală. Adăugați treptat 1 cană de zahăr și bateți până când sunt ușoare și pufoase, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în smântână și vanilie. Îndoiți ingredientele uscate în 3 adaosuri până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Transferați aluatul în tigaie; blat neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se presară cu zahăr zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie pe raft 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor pentru a slăbi. Întoarceți tortul pe farfurie, apoi inversați, zahărul zdrobit cu fața în sus, pe raft. Se răcește complet. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Înfășurați în folie; lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Tăiați tortul în pene.
7
Se servește cu înghețată de zară și compot de rubarbă alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
CompotCompot
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista