Tort De Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu fulgi de ovăz cu ciocolată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 239 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 29 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ovăz laminat, extract de vanillan, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată, Tort De Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată, și Tort Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 8x8 inch.
Într-un castron mare, amestecați ovăzul rulat și untul.
Se amestecă în apă clocotită. Se lasă deoparte să se răcească.
Bateți împreună zahărul brun, ouăle și vanilia; se adaugă la amestecul de ovăz răcit și se amestecă bine.
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea si cacao.
Se adaugă la ingredientele umede și se amestecă bine.
Se întinde în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 40 de minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească și scoateți tigaia.