Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu miez de ovăz Bananan. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 254 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 41 de cenți pe porție. 187 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Tort De Fulgi De Ovăz Bananan, Tort Cu Firimituri De Banane, și Tort De Gustare Cu Firimituri De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, 1 1/3 căni de ovăz, sare și bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
2
Într-un castron mare, cremă 1/2 cană unt sau margarină cu 2/3 cană zahăr brun. Bateți ouăle, apoi bananele și vanilia. Bateți amestecul de făină în amestecul de banane. Întoarceți aluatul într-o tigaie pătrată unsă și făinată de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Banane
Vanilie
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Se amestecă 3/4 cană ovăz, 1/3 cană zahăr brun, unt topit sau margarină, nuci și scorțișoară împreună până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Scorțișoară
Nuci
Ovăz
4
Se presară uniform peste partea superioară a aluatului.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 40 până la 45 de minute sau până când se testează.